Skip to main content

Grens van meer dan 6000 kinderen aanvoerder behaald!

Wat ooit begonnen is in een tijdelijke bouwunit op het voetbalterrein van LMO, waarna de overstap werd gemaakt naar het Feyenoordstadion. Is S.V.Gio headquarters alweer ruim 5 jaar gevestigd aan de Piekstraat, midden in de wijk Feijenoord. Daarnaast hebben we een locatie op de Erasmus Universiteit en een 3e locatie in Rotterdam Noord en bestaat de Giovanni van Bronckhorst Foundation al ruim 12 jaar. En hebben we in die tijd ruim 6000 kinderen aanvoerder gemaakt van hun eigen toekomst!


Met een team van bevlogen collega’s en vrijwilligers, maakt S.V.GIO kinderen uit Rotterdam, waarbij het krijgen van kansen niet vanzelfsprekend is, aanvoerder van hun eigen toekomst. Wij geloven er in dat elk kind recht heeft op een droom en ook de juiste begeleiding moet krijgen om die droom waar te kunnen maken.

We bieden kinderen een traject aan van 5 maanden waar ze 1 keer in de week naar ons toekomen om ondersteuning te krijgen op het gebied van onderwijs, ze worden gecoacht om de weerbaarheid te verbeteren en we zetten sport in als metafoor van deze 2 onderdelen en dragen daarmee natuurlijk ook bij aan gezonde levensstijl.

Dit jaar hebben we een bijzondere mijlpaal behaald! Meer dan 6000 kinderen aanvoerder van hun eigen toekomst!