Skip to main content

Hardware doneren voor de Giovanni van Bronckhorst Foundation

IT4Kids - duurzame sport- leerkans voor kinderen
Stichting IT4Kids is een prachtig goed doel met een ANBI-status (Lid Goede Doelen Nederland en vanaf heden het CBF-aanvraagtraject in) en heeft een innovatieve manier van fondsenwerving. IT4Kids biedt kinderen een duurzame (sport)kans door de restwaarde van afgeschreven hardware te doneren aan projecten van goede doelen die aan onze criteria voldoen. Dit doen zij o.a. voor de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Naast de vaste bedragen kunnen de goede doelen hun donatie aanvullen door hardware in te zamelen uit hun netwerk.
IT4Kids & #skills4life
1 op de 8 kinderen groeit op in een gezin waar sport & spel niet vanzelfsprekend is, omdat de financiële middelen er niet zijn. In de steden is dit zelfs 1 op de 4 kinderen. IT4Kids zet zich in om kinderen een sportkans te geven die dat om financiële of fysieke beperkingen niet kunnen. Sport is een uitlaatklep, sport is leuk en sport is vooral goed voor de ontwikkeling van een kind. Door te sporten met leeftijdsgenoten bouw je aan #skills4life, zoals: discipline, samenwerken, zelfvertrouwen, respect en mentale weerbaarheid. 
Doneer hardware & Steun de Giovanni van Bronckhorst Foundation
Doneer net als vele andere bedrijven de waarde van je gebruikte hardware. Hardware doneren aan IT4Kids kost je niets en je helpt het milieu en de kinderen enorm.  Daarnaast komt de waarde van de afgeschreven hardware ten goede van de Giovanni van Bronckhorst Foundation!

  • Jouw hardware wordt opgehaald en gecertificeerd gedatawiped.
  • Jouw hardware krijgt een tweede leven of de bruikbare onderdelen en grondstoffen worden eruit gehaald en gerecycled. Dit gehele proces draagt bij aan de circulaire economie.
  • Jouw hardware dat geld waard is zorgt voor duurzame sportkansen voor kinderen (en MVO-doelstellingen van bedrijven).
  • En je creëert #skills4life

 
Het zou geweldig zijn als jij met jouw bedrijf of in je netwerk partijen weet die afgeschreven hardware hebben en dit beschikbaar willen stellen aan IT4Kids/Giovanni van Bronckhorst Foundation.
 
Wil je meer informatie ontvangen en/of mag ik jou in contact brengen met IT4Kids? Horen wij dat heel graag. Je kunt hiervoor bellen op 010-310 3094 of mailen naar info@vanbronckhorstfoundation.com. Jacqueline Jonkhart is de contactpersoon die je verder helpt.

Hieronder een presentatie waar precies wordt uitgelegd hoe het werkt!