Skip to main content
saf

De Feyenoord Familie

DE FEYENOORD FAMILIE

 

Op 28 juni verscheen het boek "De Feyenoord Familie" van Dave Geensen (o.a. bekend van clubblad Hand in Hand en podcast Geluid van Zuid) bij Just Publishers. 

Het is een indringend familieportret van een schrijvende supporter over kameraadschap, clubliefde en passie, met medewerking van clubiconen als John de Wolf, Giovanni van Bronckhorst, Jorien van den Herik, Lee Towers en wijlen Coen Moulijn. Een onmisbaar boek in de collectie van elke Feyenoord-supporter!

Er is niets dat de gemoederen in Rotterdam en omstreken zó bezighoudt als de prestaties van Feyenoord. Maar het zijn niet alleen de resultaten; ook de mensen die de club maken tot wat hij is. Op de tribune, in de kleedkamer en in de bestuurskamer tref je een uiteenlopende groep mensen. Achter dit gezelschap gaan bijzondere verhalen schuil voor kameraadschap, clubliefde en passie.

Citaat van Giovanni van Bronckhorst over zijn terugkaar van FC Barcelona naar Feyenoord: “Het was gewoon enorm leuk om weer bij Feyenoord te voetballen. Ik wilde weer dat shirt dragen, in De Kuip spelen en kampioen worden. Dat was mijn droom.”

En een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan S.V.Gio! Nog meer reden om dit boek dus te kopen!

Google 'De Feyenoord Familie boek' om dit boek bij de diverse online winkels te bestellen!